Prediction Everton vs Swansea City February 16

Prediction Everton vs Swansea City February 16Agen Bola Voorspelling Everton vs Swansea City 16 februari 2014 FA Cup – Everton vs Swansea City wedstrijd zal op 16 februari 2014 worden gehouden , om 20:30 uur , op Goodison Park , Liverpool . 4 overwinningen en 1 gelijkspel Everton bewijs van superioriteit ten opzichte van Swansea City in de laatste 5 games die beide teams samen te brengen . Daarom kon de thuisploeg de overwinning optimistisch andere in een spel dat in de stal van hun eigen, dat is Goodison Park zal worden uitgevoerd rukken .

De Toffess in staat om een redelijk goede positie in het klassement te worden gerangschikt 6 en verdiende 45 punten behalen . In tegenstelling, Swansea City moeten regelen voor worden gerangschikt 10 tot 28 punten te bereiken .

Van de laatste vijf wedstrijden die zijn uitgevoerd , Everton waren niet in staat om goede prestaties te laten zien . Het team bijgenaamd dit Toffess alleen in staat om twee overwinningen , 2 nederlagen en 1 draw tijd van de laatste 5 games die ze hebben gespeeld bereiken . Omgekeerd evenredig met de Toffess , The Swan is in staat om goede prestaties te tonen door te grijpen 3 overwinningen , 1 nederlaag keer en 1 keer de loting van de laatste 5 wedstrijden.. .Prediksi Skor Everton vs Swansea City 16 Februari 2014

Share this article :
 
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Download Software Terbaru - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger